Jag rear ut min själ!

Jag har talat ut
jag har pratat sönder
om jag tänker har jag
inte sagt ett ord

Jag har gett mig iväg
mot min längtan
men alla vägar leder
längre in

Jag har en vän som en gång hade en granne som han tyckte var rätt efterhängsen. Han (min väns granne alltså) brukade komma över och fråga om de kunde leka och min vän var alltid tvungen att komma på nya ursäkter. Det där pågick väl i ungefär ett halvår. Sen flyttade grannen.
Varför berättar jag då det här? Jo, bara för att visa att de flesta typer man vill bli av med försvinner förr eller senare. De börjar på andra skolor eller flyttar till någon annan stad eller slutar helt enkelt att höra av sig.
Men det kvittar hur många mil man flyttar eller hur många personlighetsförändringar man försöker gå igenom, sig själv blir man ändå aldrig av med. Någonstans finns alltid den där jobbige pinsamme jäveln som man helst bara vill slippa kvar. Och det värsta är att man aldrig vet när han ska dyka upp. Man kan till exempel stå på en fest och känna sig som någon helt annan men så plötsligt dyker han upp och sabbar allting.


Ibland blir jag så trött på mig själv.
Tänk om livet ändå var som i Super Mario, där har man i alla fall några karaktärer att välja på. Om man vill kan man till exempel vara prinsessan och få flyga. Det skulle vara nåt det.

I alla fall. Eftersom jag är en modern sekulär människa som inte tror på någon skäggig gud har jag bestämt mig för att ta saken i egna händer. Jag säljer härmed min själ, min hjärna, mitt hjärta samt blindtarmen. Om ni vill kan ni få allt i ett paket (fast då blir frakten dyrare).
Eftersom jag värnar om mina bloggläsare lägger jag ut erbjudandet här först men om ingen har hört av sig inom en vecka så lägger jag ut det på Blocket också.

Vad vill jag då ha för det? Helst tänker jag mig en byteshandel. Det skulle vara rätt kul att få ta över någon annans hjärna och själ och se vad man kan göra med det. Men jag kan också tänka mig att sälja hela paketet för endast 9 999 999 :- (inkl. frakt). Är man rik kan man nämligen köpa sig lycklig och då behöver man varken hjärna eller själ. Se bara på
Ebba von Sydow.

Kommentarer
Postat av: Jonatan

haha fan vad bra skrivet min vän! Jag är väldigt intresserad av en byteshandel!

Postat av: Lena

Tommy undrar om han inte behöver köpa allt. Han bjuder 5 kr för själen och budgivningen för blindtarmen går het i klassrummet. Anna vann budgivningen med 15 kr, och då vill hon operera ut den själv.

2007-12-10 @ 11:11:05
URL: http://moeller.blogg.se
Postat av: valle

Nejdu, mer än så vill jag ha. Det är trots allt den enda själ och blindtarm jag har. Också vill jag inte att någon oerfaren person gör operationen, ska det göras så ska det göras ordentligt. Var det ingen som var intresserad av blindtarmen?

2007-12-10 @ 13:27:13
Postat av: Daddy´O

Jag byter direkt raktöver, mig mot dig. Inget snack och tjafs, take it or leave it!

2008-01-12 @ 23:59:13
Postat av: Olavidunn

Really enjoy your website. Thank You.

2010-04-07 @ 13:02:35
URL: http://olavidunn.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback