Saker jag såg på tv ikväll

1. Musikbyrån live med Of Montreal. Insåg att jag kanske borde börja lyssna lite på dem. Det är en aning för mycket teatraliskt spex för min smak men de har ändå några ganska oemåtståndliga melodier.

2. Rakt på med K- G Bergström. Gäster var den klämkäcka Carolina Klüft och den inte fullt lika klämkäcka Göran Hägglund. "Klüftan" (höhöhö!) fick frågan om varför hon inte gör som alla andra idrottsstjärnor och flyttar till Monaco så hon slipper betala skatt. Vilken jävla fråga. Det är ju helt absurt att hon faktiskt fick sitta och försvara varför hon bor kvar i Sverige. Det är ju alla andra idrottare som det är fel på, det är de som flyr till Monaco som borde ställas mot väggen.
Sen kan man ju i alla fall glädjas åt att moderaterna och de andra borgarna förmodligen kommer köra över kristdemokraterna i frågan om äktenskapslagstiftningen.
Förresten känns hela programmet som någonting taget från mitten av 80-talet. Vilket i och för sig inte gör mig något, det är rätt soft att SVT håller sig till den gamla goda mallen.

3. En liten bit av det bästa Simpsons-avsnittet jag har sett på länge.

4. Delar av Filmkrönikan som bland annat innehöll ett repotage om "Rooftop Cinemas" i New York. Det är precis som det låter, ett helt genialiskt påfund. Tänk er själva att en ljummen sommarkväll ta hissen upp till trettiofemte våningen, gå upp på taket och se en gammal bortglömd film alltmedan solen sjunker i horisonten. Innan bion kanske ett band spelar och efter att filmen är slut kan man festa uppe på taket resten av natten. Jag tror ärligt talat inte att jag kan föreställa mig ett bättre sätt att fördriva en lördagkväll i augusti på.
Bara i New York, kids, bara i New York.

5. Nu ska jag snart kolla på Closer. Eller Sex lektioner i kärlek om min lägenhetskamrat får berstämma.

Kommentarer
Postat av: Lina

Men du, ljumma kvällar i augusti kan man ibland kolla iflm på kulturhusets tak, jag slår vad om att de snott konceptet från äpplet. Budskapet är: flytta till sthlm!
Of Montreal är grymma, var inte loney, dear förband åt dem tidigt i våras när de var över på turné, förresten?

2007-10-31 @ 17:24:58
Postat av: valle

Okej, det låter ju inte så dumt. Fast det känns ändå häftigare att göra det i New York.

Postat av: den riktiga maria

vad för simpsonsavsnitt?

new york-kvällen låter beyond magisk.

2007-11-04 @ 12:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback