Allt har ett slut...

...och så även den här bloggen. I Me Mine har funnits i över två år och nu känner jag att det har blivit dags att ta död på den. Varför? Jag vet inte... jag är väl helt enkelt bara trött på den. Trött på designen och på den här pyttiga texten som man får ont i ögonen av att läsa.

Detta betyder dock inte att jag kommer sluta blogga. Det betyder bara att jag kommer återfinnas på ett annat ställe i den väldiga bloggosfären. Den nya adressen är:

http://kompromiss.blogspot.com

Tanken är att den nya bloggen inte kommer uppdateras lika ofta men att mer energi och eftertanke ska ligga bakom varje inlägg. Kvalitet före kvantitet alltså.

Dessutom kommer jag inte ta bort den här bloggen, den kommer finnas kvar så ni kan gå in och läsa gamla inlägg om ni skulle känna för det.


Kommentarer
Postat av: Ida

Tråkigt valle, men jag håller koll på dig i din nya blogg!

Postat av: Lena

Intressant, men om det är besvikelse eller glädje tål att tänkas på. Du får se till att prestera, käre bror!

2008-02-04 @ 23:40:31
URL: http://moeller.blogg.se
Postat av: Niklas

NEJ! Bloggar som uppdateras glest självdör, oavsett hur bra texterma är! Se bara på min! Kvantitet före kvalitet, för bövelen!

2008-02-05 @ 08:07:00
URL: http://sandinniklaseyes.blogspot.com
Postat av: Sandra Lang

Till din ära och berömmelse, Valle, höjer jag härmed en skål för en bra blogg som går i graven och en ny gissningsvis ännu bättre som föds. Bra tänkt, tror jag. Lycka till! Vad bra att du skrev vart man hittar den nya.

2008-02-05 @ 20:31:35
URL: http://www.sandralang.blogg.se
Postat av: Jonatan

ne, jag saknar denna blogg och tycker du ska komma på andra tankar

2008-02-12 @ 15:24:22
URL: http://koksilasten.blogg.se/
Postat av: Julia

Valdemar. Hela Ålsta saknar dig. Jag råder dig därmed att besöka Ålstas maskerad med tema 'filmkaraktärer' den 5 april. Eller kom bara och säg hej, vi bjuder på kaffe.

Högaktningsfullt, Julia.

2008-03-02 @ 22:19:36
URL: http://evakuera.blogg.se
Postat av: valle

Oj, det var väldigt smickrande. Man får tacka för inbjudan, jag ska absolut överväga det. Kanske kommer jag som Stålmannen!

2008-03-04 @ 12:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback